Τα Νέα του Συλλόγου
---------- . ----------
Έτος 2003

 

Ανακοίνωση 1/12/2003: ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 2003.
Η εφετεινή Ημέρα Αποφοίτων εορτάσθηκε την Κυριακή 30/11/2003 στο Σχολείο. Η εκδήλωση ξεκίνησε κατά τις 12:30 με τον καθιερωμένο Αγιασμό και με Αρτοκλασία - προσφορά εορτάζοντος αποφοίτου μας.
Παρ' όλη την συννεφιά, ο καιρός ήταν καλός και ο Αγιασμός και η Αρτοκλασία έγιναν έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα. Δυστυχώς η κατάσταση, στην οποία βρίσκεται το όμορφο εκκλησάκι, μας προξένησε πόνο ψυχής αλλά και ντροπή και οργή για την κατάντια του.
Ακολούθως, μαζευθήκαμε στην φιλόξενη αίθουσα του κτιρίου του Ι.Γ.Ε. (Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών), εκεί που ήσαν τα παλαιά βουστάσια. Τα εδέσματα της εταιρείας Dijon ήσαν, όπως κάθε χρόνο, εξαιρετικά και συνετέλεσαν στην ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και είχαμε την χαρά να δούμε αποφοίτους που είχαμε πολύ καιρό να ανταμώσουμε.
Μετά το φαγητό άναψαν οι συζητήσεις για διάφορα θέματα αφού το σιγανοψιχάλισμα, που είχε εν τω μεταξύ αρχίσει, δεν επέτρεψε στους πιο ρομαντικούς να κάνουν ένα περίπατο στο Δάσος.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Διοίκηση και τα στελέχη του Ι.Γ.Ε. που μας παραχώρησαν την αίθουσα αυτή για την Ημέρα των Αποφοίτων. Ελπίζουμε, του χρόνου να παρακαμφθούν οι γραφειοκρατικές διατυπώσεις που εφέτος δεν επέτρεψαν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Γυμνασίου Αναβρύτων να μας δώσουν εγκαίρως την άδεια για την χρησιμοποίηση της αίθουσας του Ανατολικού.
---------- . ----------

Ανακοίνωση 25/11/2003:
ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 2003.
Η εφετεινή Ημέρα Αποφοίτων θα εορτασθεί την Κυριακή 30/11/2003 στο Σχολείο. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12:00 με τον καθιερωμένο Αγιασμό (εφέτος θα έχουμε και Αρτοκλασία).
Εάν ο καιρός είναι καλός, ο Αγιασμός και η Αρτοκλασία θα τελεσθούν έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα διαφορετικά θα γίνουν στη μεγάλη αίθουσα του κτιρίου του Ι.Γ.Ε. όπου κατά τις 13:30 θα ακολουθήσει και η συνεστίαση.
Το κτίριο του Ι.Γ.Ε. (Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών, υπό την διαχείριση του οποίου τελεί όλο το κτήμα Συγγρού), ευρίσκεται στην είσοδο του Σχολείου δεξιά, πρίν από την πύλη, εκεί που ήσαν τα παλαιά βουστάσια. Η πρόσβαση μπορεί να γίνει και από την Λεωφόρο Κηφισίας (λίγο πρίν την είσοδο του Σχολείου καθώς ανεβαίνουμε από Αθήνα) και στο προαύλιο υπάρχει πολύς χώρος για στάθμευση των αυτοκινήτων.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Διοίκηση και τα στελέχη του Ι.Γ.Ε. που, στα πλαίσια των καλών σχέσεων με τον Σύλλογό μας, μας παραχώρησαν την αίθουσα αυτή για την Ημέρα των Αποφοίτων.
---------- . ----------

Ανακοίνωση 20/11/2003:
Ο απόφοιτος Δημήτρης Καστρισιανάκης '61 μας πληροφόρησε, ότι και αυτός «κατεβαίνει» στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που θα γίνουν την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2003 και θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ.
Αυξάνονται, συνεπώς, οι δυνατότητες επιλογής. Εμείς ευχόμαστε, ανεξάρτητα από το ποιος συνδυασμός θα κερδίσει, να εκλεγούν και οι δύο αναβρυτινοί υποψήφιοι.
---------- . ----------

Ανακοίνωση 19/11/2003:
ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 2003.
Η εφετεινή Ημέρα Αποφοίτων θα εορτασθεί την Κυριακή 30/11/2003 στο Σχολείο. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12:00 με τον καθιερωμένο Αγιασμό (εφέτος θα έχουμε και Αρτοκλασία) και θα ακολουθήσει (13:30) η συνεστίαση. Η σχετική επιστολή έχει ήδη σταλεί σε όλα τα μέλη.
---------- . ----------

Ανακοίνωση 19/11/2003 (β'):
ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ FORTIS.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου δέχθηκε πρόταση-προσφορά του συναποφοίτου μας Λέανδρου Αναγνωστόπουλου '59 και της εταιρείας του LEMAR S.A., η οποία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την γνωστή ελβετική εταιρεία FORTIS που κατασκευάζει ρολόγια ακριβείας με αυτόματο μηχανισμό (όχι ηλεκρονικών - quartz), για την δημιουργία ενός αναμνηστικού, προσωπικού και, συνεπώς, συλλεκτικού ρολογιού.
Πρόκειται για το ρολόι Fortis Official Cosmonauts Automatic Day/Date 200 M με δερμάτινο λουράκι, με το σήμα του Σχολείου μας αριστερά και το όνομα Anavryta National School δεξιά. Τα στοιχεία αυτά δεν θα χαραχθούν εκ των υστέρων στην πλάκα αλλά αυτή θα κατασκευασθεί εξ αρχής μαζί με αυτά.
Πατήστε εδώ για να δείτε το ρολόι αυτό σ' ένα πρόχειρο σχεδιασμό.
Στο πίσω μέρος κάθε ρολογιού, στην πλάκα της κάσας, θα αναγράφονται τα αρχικά Ε.Ε.Α., το όνομα του αποφοίτου (με λατινικούς χαρακτήρες), η ημερομηνία αποφοιτήσεώς του και η ένδειξη «Limited Edition» μαζί με τον αύξοντα αριθμό κατασκευής του και το σύνολο των τεμαχίων της σειράς.
Η έκδοση θα περιλαμβάνει 100 συνολικώς ρολόγια με αρίθμηση από το 001 έως το 100 (για 100 αποφοίτους).
Η όλη διαδικασία θα μπορέσει να υλοποιηθεί με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει μία αρχική παραγγελία 30 τεμαχίων κατ’ ελάχιστον. Ως καταληκτική ημερομηνία για την αρχική παραγγελία ορίσθηκε η 15η Ιανουαρίου 2004, ώστε να δοθεί επαρκής χρόνος στους αποφοίτους να ενημερωθούν και να αποφασίσουν
Οσοι ενδιαφέρεσθε για το όμορφο αυτό ρολόι, μπορείτε να απευθύνεσθε, για περισσότερες πληροφορίες, απ' ευθείας στην εταιρεία του συναποφοίτου μας ζητώντας τον ίδιο ή τον αρμόδιο κ. Ανδρεάδη (τηλ. 210 8982703, FAX 210 8982691, ηλεκτρονική δ/νση (e-mail) lemar@acn.gr) ή στον Ειδικό Γραμματέα του Συλλόγου μας Ανδρέα Παπαπαναγιώτου '64 (τηλ. γραφ. 210 5156100, τηλ. οικ. 210 8031345, ηλεκτρονική δ/νση (e-mail address) eid.grammateas@anavryta.org).
Είναι φανερό από τα ανωτέρω αλλά πρέπει και να το σημειώσουμε ιδιαιτέρως, ότι αν μέχρι τις 15/1/2004 δεν έχουν συγκεντρωθεί παραγγελίές για την απαιτούμενη ελάχιστη ποσότητα των 30 τεμαχίων τότε θα ακυρωθεί η διαδικασία.
---------- . ----------

Ανακοίνωση 17/11/2003:
Ο απόφοιτος Δημήτρης Δημητρίου '71 μας πληροφόρησε, ότι στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που θα γίνουν την ίδια ημέρα με την Ημέρα των Αποφοίτων (Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2003), θα είναι υποψήφιος με την Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών. Ας το έχουν υπ' όψιν τους οι απόφοιτοι που είναι μέλη του Τ.Ε.Ε. για ...τα περαιτέρω.
---------- . ----------

Ανακοίνωση 17/11/2003:
ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 2003.
Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2003, ανήμερα του Αγίου Ανδρέα, θα εορτάσουμε πανηγυρικά στο Σχολείο την Ημέρα των Αποφοίτων με Αγιασμό και Αρτοκλασία.
Η σχετική επιστολή έχει ήδη σταλεί σε όλα τα μέλη. Κατά την εκδήλωση, θα παρουσιασθεί και η πρόταση του αποφοίτου Λέανδρου Αναγνωστόπουλου '59 για την δημιουργία ενός όμορφου αναμνηστικού ρολογιού της εταιρείας Fortis, φωτογραφία του οποίου και λεπτομέρειες θα έχετε σε λίγες ημέρες στην πρώτη σελίδα του ιστοχώρου μας.
---------- . ----------

Ανακοίνωση 29/9/2003:
Δύο γάμοι δίνουν τον χαρμόσυνο τόνο στην αναβρυτινή οικογένεια.
Μάθαμε, ότι στις 7/6/03, ο Νίκος Πουλάκος '62 πάντρεψε την κόρη του Χρυσηίδα με τον κύριο Γιάννη Λίτινα και στις 27/9/03, ο Βασίλης Κατσάμπας '58 πάντρεψε την δική του κόρη, Αγλαΐα, με τον κύριο Μιχάλη Ξανθόπουλο.
Ευχόμαστε στα νιόπαντρα ζευγάρια βίον ανθόσπαρτο και στους ευτυχείς γονείς να είναι καλά να χαίρονται την ευτυχία των παιδιών τους.
---------- . ----------

Ανακοίνωση 29/9/2003:
Δύο δυσάρεστες ειδήσεις για δύο λυπηρές απώλειες, του αγαπητού μας συμμαθητή Κώστα Γονή '62 και της μητέρας του συμμαθητή μας Παντελή Πεχλιβανίδη '61 και η σύμπτωση της κηδείας τους την ίδια σχεδόν ώρα στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών, συγκέντρωσαν εκεί πολλούς αναβρυτινούς το απόγευμα της Δευτέρας 29/9/03.
Εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια όλων μας στην οικογένεια του Κώστα Γονή καθώς και στον αγαπητό Παντελή για την μητέρα του και προσευχόμαστε για την ανάπαυσή τους.
---------- . ----------

Ανακοίνωση 10/8/2003:
Την διεύθυνση της Πανεπιστημιακής Ορθοπεδικής Κλινικής του Αττικού Νοσοκομείου, του νέου νοσοκομείου που θα λειτουργήσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Χαϊδάρι, ανέλαβε ο συμμαθητής μας Παναγιώτης Σουκάκος '58. Στο νέο αυτό νοσοκομείο θα μεταφερθεί η Α' Ορθοπεδική Κλινική του Κ.Α.Τ. που διευθύνει εδώ και μερικούς μήνες ο συμμαθητής μας, μετά από την πολυετή και λίαν επιτυχημένη θητεία του ως διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Στον αγαπητό Παναγιώτη Σουκάκο εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και τις ευχές μας να συνεχίσει και από την θέση αυτή το λαμπρό έργο του.
---------- . ----------

Ανακοίνωση 12/3/2002:
Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του συμμαθητή μας, αποφοίτου 1961, Γιάννη Αναστασίου του Μιλτιάδου.
Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη την Τετάρτη 7/5/2003, στις 2 μ.μ., στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών όπου και ενταφιάσθηκε.
Στους δικούς του εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια όλων μας καθώς πολλοί συναπόφοιτοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που έμαθαν την ξαφνική δυσάρεστη είδηση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Συλλόγου μας, έσπευσαν να εκφράσουν την λύπη τους και την συμπαράσταση στους δικούς του.

---------- . ----------

Ανακοίνωση 23/2/03:
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΟΚΕΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ 2003:
Ολοκληρώθηκε σήμερα (Κυριακή 23/2/03) το τριήμερο Διεθνές Τουρνουά Χόκεϋ Βετεράνων (The Mentors Alliance Veterans Hockeyfest) που έγινε στο προπονητικό γήπεδο χόκεϋ των Ολυμπιακών Αγώνων, στο Ελληνικό, με συμμετοχή 4 ομάδων βετεράνων (Members Hockey Club από Αγγλία που τερμάτισε πρώτη και πήρε το Κύπελλο, Vilamoura Lamas από Πορτογαλία που τερμάτισε δεύτερη, Gens Italica από Ιταλία που τερμάτισε τρίτη και η ελληνική Mentors Alliance). Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:
Παρασκευή 21/2/2003
Members H.C. - Gens Italica: 2-1
Mentors Alliance - Vilamoura Lamas: 1-2
Σάββατο 22/2/2003
Vilamoura Lamas - Members H.C.: 1-2
Gens Italica - Mentors Alliance: 3-1
Κυριακή 23/2/2003
Vilamoura Lamas - Gens Italica: 3-0
Members H.C. - Mentors Alliance: 2-0

Η επιτυχία του τουρνουά ήταν πολύ μεγάλη. Παρευρέθησαν δύο επιφανή στελέχη της Διεθνούς και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χόκεϋ, μαγνητοσκοπήθηκαν από τηλεοπτικό συνεργείο οι αγώνες της τελευταίας ημέρας και συμμετείχε η Μπάντα του Δήμου Αθηναίων που παιάνισε κατά την παρέλαση των ομάδων και την απονομή των επάθλων.
Ολοι οι συμμετέχοντες ενθουσιάσθηκαν από την φιλοξενία, την άριστη διοργάνωση και το φίλαθλο πνεύμα που επικράτησε στους αγώνες και δώσαμε υπόσχεση να επαναληφθεί το τουρνουά του χρόνου και να ξανασυναντηθούμε.
Η τελευταία θέση της ελληνικής ομάδας μας στεναχώρησε αλλά ήταν δικαιολογημένη αφού οφειλόταν, κατά κύριο λόγο, στην μακρόχρονη έλλειψη γηπέδου που είχε αναγκάσει τους περισσότερους βετεράνους αθλητές να διακόψουν τις τακτικές προπονήσεις για περισσότερο από 2 χρόνια. Οι προπονήσεις που ξανάρχισαν από τις αρχές Φεβρουαρίου, κουτσουρεμένες κι αυτές από τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες, δεν φάνηκαν αρκετές για να στρώσει ικανοποιητικά η ομάδα.
Τώρα, πλέον, οι βετεράνοι θα μπορούν να κάνουν χρήση του γηπέδου κάθε Τετάρτη στις 8 το βράδυ οπότε σύντομα θα δούμε θεαματικά αποτελέσματα.
Στην ελληνική ομάδα συμμετείχαν 14 αναβρυτινοί. Οποιοσδήποτε άλλος, όμως, θέλει να συμμετάσχει και να έρχεται να παίζει χόκεϋ κάθε Τετάρτη, ας το δηλώσει στέλνοντας e-mail στην διεύθυνση: hockey@anavryta.org ή τηλεφωνόντας στον Γιώργο Δραμυτινό '57 ή στον Ανδρέα Παπαπαναγιώτου '64 (τα τηλέφωνα θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα «Το Δ.Σ. του Συλλόγου»).
---------- . ----------

Ανακοίνωση 18/2/03:
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΟΚΕΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ 2003:
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί (βλ. ανακοίνωση 3/2/03), το Διεθνές Τουρνουά Χόκεϋ Βετεράνων (The Mentors Alliance Veterans Hockeyfest) θα γίνει από Παρασκευή 21 έως Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2003 με συμμετοχή ελληνικής ομάδας βετεράνων (Mentors Alliance) και αντιστοίχων ομάδων από Αγγλία (Members Hockey Club), Ιταλία (Gens Italica) και Πορτογαλία (Vilamoura Lamas). Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χόκεϋ (ΕΛ.Ο.Χ.) και η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από τους Γιώργο Δραμυτινό '57, Γιώργο Ποταμιάνο '63 και Ανδρέα Παπαπαναγιώτου '64.
Οι αγώνες θα γίνουν στο προπονητικό γήπεδο χόκεϋ των Ολυμπιακών Αγώνων, στο Ελληνικό, απέναντι από το παλαιό αεροδρόμιο και μπορεί να τους παρακολουθήσει ελεύθερα όποιος θέλει, αρκεί μπαίνοντας να αναφέρει ότι πηγαίνει για το τουρνουά χόκεϋ.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Παρασκευή 21/2/2003
14:30 - 15:30 Members H.C. - Gens Italica
16:00 - 17:00 Mentors Alliance - Vilamoura Lamas
Σάββατο 22/2/2003
13:30 - 14:30 Vilamoura Lamas - Members H.C.
15:00 - 16:00 Gens Italica - Mentors Alliance
Κυριακή 23/2/2003
10:00 - 10:50 Vilamoura Lamas - Gens Italica
11:00 - 11:50 Members H.C. - Mentors Alliance
12:00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ.

Οποιος θέλει να λάβει μέρος στους αγώνες, με τα χρώματα της ελληνικής ομάδας, πρέπει να είναι άνω των 40 έτων και εφ' όσον ...το λέει η καρδιά του, να εφοδιασθεί με μία πρόσφατη ιατρική εξέταση και με αθλητική στολή (μπαστούνι θα του δοθεί στο γήπεδο) και να έρθει στην τελευταία προγραμματισμένη προπόνηση, την Τετάρτη 19/2/03, στις 8:00 μ.μ., στο ως άνω γήπεδο.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε να στείλετε e-mail στην διεύθυνση: hockey@anavryta.org ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με τον Γιώργο Δραμυτινό '57 ή τον Ανδρέα Παπαπαναγιώτου '64 (τα τηλέφωνα θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα «Το Δ.Σ. του Συλλόγου»).
---------- . ----------

Ανακοίνωση 15/2/03:
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ 2003:
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 5/2/2003 το βράδυ, μαζευτήκαμε στο ξενοδοχείο Πεντελικόν (Κεφαλάρι Κηφισιάς) και κόψαμε την βασιλόπιττα του Συλλόγου. Η συμμετοχή αποφοίτων με συζύγους και παιδιά ήταν πολύ μεγάλη επιβεβαιώνοντας ότι οι δεσμοί των Αναβρύτων παραμένουν ισχυρότατοι.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, που μας ευχαρίστησε αλλά και μας συνεκίνησε πολύ, ήταν η παρουσία των παιδιών δύο αγαπημένων μας αείμνηστων Διευθυντών. Ησαν κοντά μας η Μπήλιω Τσουκαλά, κόρη του αείμνηστου Γενικού Διευθυντή του Σχολείου μας Ηλία Τσουκαλά καθώς και τα παιδιά του αείμνηστου Βοηθού-Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Ιωάννη Νέρη, η κόρη του και ο γιός του μαζί με την σύζυγό του.
Χαρήκαμε, επίσης, ιδιαίτερα, που είδαμε πολλούς αποφοίτους, που είχαν καιρό να εμφανισθούν είτε λόγω απουσίας εκτός Ελλάδος είτε λόγω άλλων υποχρεώσεων.
Θερμές και μεστές περιεχομένου οι ομιλίες του προέδρου του Συλλόγου μας Απόστολου Κάλλιου '56 και του Ταμία μας Χρήστου Κασιμάτη '73, ο οποίος, πέραν των στεγνών αριθμών του ισολογισμού του 2002, αναφέρθηκε σε γενικώτερα θέματα. Αμφότερες οι ομιλίες θα καταχωρηθούν στις ιστοσελίδες μας για να μπορέσετε να τις διαβάσετε.
Οι καινούργιες ασημένιες κλειδοθήκες με το σήμα του Σχολείου έγιναν ανάρπαστες και υπήρξε απρόσμενα μεγάλη ζήτηση των CD-1 (με τις φωτογραφίες) και CD-2 (με τα περιοδικά) που μας οδηγεί για τρίτη φορά σε αναπαραγωγή τους.
Στο φλουρί της βασιλόπιττας σημειώθηκε... Τζακ-Ποτ!!! Δεν το βρήκε κανένας από τους παρευρεθέντες οπότε το αντίτιμό του θα προστεθεί σ' αυτό της πίττας του 2004.
Και του χρόνου, λοιπόν, να συνεορτάσουμε με διπλό φλουρί.
---------- . ----------

Ανακοίνωση 3/2/03:
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΟΚΕΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ 2003:
Από Παρασκευή 21 έως Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2003 θα γίνει Διεθνές Τουρνουά Χόκεϋ Βετεράνων με συμμετοχή ελληνικής ομάδας βετεράνων και αντιστοίχων ομάδων από Αγγλία (Members Club) και Ιταλία (Gents Italia). Το τουρνουά διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Χόκεϋ (ΕΛ.Ο.Χ.) με οργανωτική επιτροπή αποτελούμενη από τους Γιώργο Δραμυτινό '57, Γιώργο Ποταμιάνο '63 και Ανδρέα Παπαπαναγιώτου '64.
Οι αγώνες θα γίνουν στο προπονητικό γήπεδο χόκεϋ των Ολυμπιακών Αγώνων, στο Ελληνικό, απέναντι από το παλαιό αεροδρόμιο και μπορεί να τους παρακολουθήσει όποιος θέλει (το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων θα δημοσιευθεί συντόμως).
Οποιος θέλει να λάβει μέρος με τα χρώματα της ελληνικής ομάδας πρέπει να είναι άνω των 40 έτων και εφ' όσον ...το λέει η καρδιά του, να εφοδιασθεί με μία πρόσφατη ιατρική εξέταση και με αθλητική στολή (μπαστούνι θα του δοθεί στο γήπεδο) και να πηγαίνει κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 8:00 μ.μ. στο ως άνω γήπεδο για προπόνηση.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε να στείλετε e-mail στην διεύθυνση: hockey@anavryta.org ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με τον Γιώργο Δραμυτινό '57 ή τον Ανδρέα Παπαπαναγιώτου '64 (τα τηλέφωνα θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα «Το Δ.Σ. του Συλλόγου»).
---------- . ----------

Ανακοίνωση 16/1/03 (β'):
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ 2003:
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 5/2/2003 το βράδυ, 19:00 - 22:00, θα μαζευτούμε οικογενειακώς στο ξενοδοχείο Πεντελικόν (Κεφαλάρι Κηφισιάς) για την κοπή της βασιλόπιττας. Τα έξοδα θα καλυφθούν από τον Σύλλογο. Οι σχετικές προσκλήσεις έχουν ήδη σταλεί, όπως και τα e-mail (σε όσους είναι συνδεδεμένοι στο ηλεκτρονικό σύστημα επικοινωνίας του Συλλόγου). Όσοι ΔΕΝ λάβετε την επιστολή, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με κάποιον του Δ.Σ. (οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνα είναι στην ιστοσελίδα «Το Δ.Σ. του Συλλόγου»), διότι μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ακριβή διεύθυνσή σας.
---------- . ----------


Στείλτε μας e-mail στη διεύθυνση: saeea@anavryta.org και γράψτε μας νέα δικά σας ή άλλων αποφοίτων και καθηγητών του Σχολείου.